DAGENS // MAN - FRE OG SØN 14:00 - 18:00

Uke 11 (21.03.)
Søndag – Cornflakespanert kalkun schnitzel serveres med fersk salat og potetbåter

Uke 12 (22.03. – 28.03.)
Mandag – Biffgryte med potetmos
Tirsdag – Stekt laksefilet med poteter og grillede grønnsaker
Onsdag – Ovnsstekt svinenakke serveres med surkål og brunsaus
Torsdag – Fish and chips med tartarsaus
Fredag –  Kremet pasta med kylling
Søndag – Saltkjøtt med kålrotstappe og kokte poteter

TAPAS // FRE- LØR 17:00 - 21:00

GRUPPEMENY FRA 12 PERSONER

2-retter fra 475,- // 3-retter fra 595,-

1-gluten, 2-skalldyr, 3-egg, 4-fisk, 5-peanøtter, 6-soya, 7-melk, 8-nøtter, 9-selerri, 10-sennep, 11-sesamfrø, 12-svoveldioksid, 13-lupin, 14- bløtdyr

Scroll to Top

Skaidi Hotell og Vidda restaurant stenger fra fredag 26 .mars

Vi er veldig lei oss for at påskeprogrammet blir avlyst, vi hadde gledet oss til å ønske dere alle velkommen i påsken.

Vi ser frem til å åpne hotellet for fullt igjen. I mellomtiden, ta vare på hverandre og kos dere i påsken.

Følg med på facebooksiden vår for oppdateringer.

Har du spørsmål eller ønsker reservere send oss en e-post på booking@skaidihotell.no