MENY

Dagens meny - Uke 39 - 189,- // 16:00 - 18:00

Mandag: Kjøttkaker med ertestuing og kokt potet.

Tirsdag: Lammeskanke med grønnsaker og potetstappe.

Onsdag: Grillet laks med couscous og estragonsaus.

Torsdag: Gulasj med biff

Fredag:BBQ Spareribs med grillet maiskolbe og potetbåter.

Søndag fra kl. 14-18: Fårikål – 219,-

TAPASMENY // 17:00 - 21:00​

GRUPPEMENY FRA 12 PERSONER

2-retter 475,- // 3-retter 595,-

BUS GROUP LUNCHMENU // 14:00 - 21:00

2 course 325,- // 3 course 445,-

1-gluten, 2-skalldyr, 3-egg, 4-fisk, 5-peanøtter, 6-soya, 7-melk, 8-nøtter, 9-selerri, 10-sennep, 11-sesamfrø, 12-svoveldioksid, 13-lupin, 14- bløtdyr

Scroll to Top