DAGENS // MAN - FRE 14:00 - 18:00 OG SØN 12:00-16:00

Uke 19 (10.05. – 16.05.)

Mandag – Kremet pasta med kylling og spinat

Tirsdag – Stekt laksefilet med poteter og grillede grønnsaker

Onsdag – Ovnsstekt svinenakke serveres med surkål og brunsaus

Torsdag – BBQ Spareribs med grillet mais og potetbåter

Fredag – Fish and chips

Søndag – Finnbiff med potetmos og tyttebær

TAPAS // FRE- LØR 17:00 - 21:00

GRUPPEMENY FRA 12 PERSONER

2-retter fra 475,- // 3-retter fra 595,-

1-gluten, 2-skalldyr, 3-egg, 4-fisk, 5-peanøtter, 6-soya, 7-melk, 8-nøtter, 9-selerri, 10-sennep, 11-sesamfrø, 12-svoveldioksid, 13-lupin, 14- bløtdyr

Scroll to Top