MENY

Dagens meny - Uke 48 - 189,- // 16:00 - 18:00

Mandag: Ribbe og pølsetallerken.

Tirsdag: Laks med grillede grønnsaker og estragonsaus.

Onsdag: Finnbiff med potetmos.

Torsdag: Lammeskanke med rotgrønnsaker.

Fredag: Kjøttkaker med ertepuré, poteter og brunsaus.

Søndag fra kl. 14-18 – 219,-

Fårikål med poteter.

JULETAPAS // 17:00 - 21:00​

GRUPPEMENY FRA 12 PERSONER

2-retter 475,- // 3-retter 595,-

BUS GROUP LUNCHMENU // 14:00 - 21:00

2 course 325,- // 3 course 445,-

1-gluten, 2-skalldyr, 3-egg, 4-fisk, 5-peanøtter, 6-soya, 7-melk, 8-nøtter, 9-selerri, 10-sennep, 11-sesamfrø, 12-svoveldioksid, 13-lupin, 14- bløtdyr

Scroll to Top